Aktuális

« Vissza

Junkie & Hawky

Az ezredforduló misztikus évében történt, hogy Junkie és Hawky rezidenciát kaptak soproni Fless Clubban. Nem kellett hosszú idő ahhoz, hogy elbűvöljék a közönséget és elindíthassák önálló klubestjüket a legendás klubban.

A Secret Fusion névre keresztelt party-sorozat hamarosan a legnépszerűbb vidéki projektek közé emelkedett. 2003-ban a srácok búcsút vettek az akkor végérvényesen bezárt Flesstől, és a Secret Fusiont esteket a Hangár Music Gardenbe költöztették. A még több partyzó befogadására képes új rezidencia egyben új kihívást is jelentett.

Klubestjük magasabb szintre emelése érdekében úgy döntöttek, nemzetközi vendégművészekkel színesítik a line up-ot. A Secret Fusion -ökön az elmúlt években megfordult többek között Bill Patrick (USA), Metope (D), Basteroid (D), Joachim Spieth (D), Makai (UK), Eric Fischer (A), Tibcurl (A), Crazy Sonic & Fauna (A), Gerwin Kante (A) A házigazdák pedig mindig tudásuk legjavát nyújtották, ahogy azt tőlük törzsközönségük az évek során megszokhatta.

Magyarországon egyedi stílusuk - a szexi, funky, deep-house-tól az extatikus és groovy tech-house-ig az elektronikus zene legváltozatosabb elemeit öleli fel - mára a leginnovatívabb tehetségek sorába emelte a két soproni srácot.

A legfontosabb fesztiválokon és a legjobb klubokban játszanak folyamatosan, Magyarországon és külföldön egyaránt.

Junkie és Hawky kétségkívül megérdemli figyelmünket. Ne veszítsük szem elől őket!

www.myspace.com/sfjunkie | www.myspace.com/sfhawky